Корнелия Георгиева е Edna жена в Mall of Sofia

Корнелия Георгиева
Снимка: Георги Димитров /Нетинфо/

Здравейте, аз съм Корнелия и съм на 39 г. :) По професия съм математик и работя като "Експерт аутсорсинг услуги изчисляване на възнагражденията" към една българска софтуерна фирма.

Като майка на първокласник ежедневието ми започва с чаша кафе и бързо приготвяне за училище и работа. Понякога не ми остава време за дълго избиране и съчетаване на дрехите, но винаги се старая да има някакъв акцент - дали е красив шал, свежа чанта или закачлива брошка, важното е да създава настроение.

Харесвам "сайтовете за жени", в които винаги успявам да открия нещо интересно, полезно или забавно за четене. Така един прекрасен ден, разглеждайки Edna.bg видях игра под името "Един ден на Edna жена в Mall of Sofia", участвах на шега и... спечелих!

Безкрайно се зарадвах и веднага го споделих с най-близките си. А след обаждането на Мария от Edna.bg с подробности за предстоящата ми среща със стилистката Роди, започнах с нетърпение да очаквам този ден...

Опитах се да се подготвя за срещата, препрочитайки публикуваните материали от Роди, защото и аз се интересувах какви са нейните виждания, идеи и съвети за женската визия. И придобила увереност, бях готова да експериментирам.

Eто, че денят настъпи! И очакванията ми се оправдаха - всичко, което Роди бе избрала за мен ми допадна и с удоволствие застанах пред обектива. За първи път моден стилист се грижеше за визията ми и странно, но наистина само от няколко мои снимки бе успяла да подбере подходящия сет, с който се почувствах много комфортно - елегантно и най-вече удобно!

А идеите на Роди валяха една след друга – уникален гащеризон, красиво масивно колие, елек от лама, рокерско черно яке, свежа карирана риза, малки чанти в бяло и черно, леко прихванати с красива брошка... няколко щрихи и от стилен вечерен тоалет се премина към ежедневен елегантен сет.

Много харесвам и нося обувки с високи токчета, но Роди успя да ме изненада с красивите червени обувки на смела платформа, и аз се почувствах различно - iтрахотни са! Момичета, обуйте такива обувки и ги носете с гордо вдигната глава и с изпънати колене да не забравяме!

В този ден научих какво е "напластяването" – доста свежа идея за настоящия сезон, в който все по-често търсим топлина и мекота в дрехите. А якето, облечено наопаки – невероsтно, нали?!

Всичко това, допълнено от перфектния грим и стилната черна шапка с дантела, ме очароваше и правеше все по-усмихната.

Благодаря тиq Роди, за свежите идеи и ценните съвети, от които дълго ще черпя вдъхновение...

Благодаря и на вас, екипd от Edna.bg, че направихте този ден тъй назабравим за мен! Късмет и успехи на всички ви!


И под секрет да ви кажа...Очаквам от Дядо Коледа една от подбраните дрехи от Роди за мен :) !

Весели предстоящи празници!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти