Edna блага вест: "Обичам те!"

Edna блага вест: "Обичам те!"
Снимка: Thinkstock

Много е досадно да затрупвам любимия човек с писма, благопожелания по телефона и позитивни мисли.

Обаче, истината е, че за мен единственият начин да се чувствам жива и да осмисля живота си, е да доставям радост и да обичам.

Толкова много се зареждам, когато обичам, че не можете да си представите.

Някои хора се плашат, разбираемо е, но те се тревожат, че очаквам нещо в замяна, а въобще не е така.

Всеки има правото да обича, когото пожелае…

Проблемът е само човек да не натрапва себе си. Имам някаква силна интуиция кой има нужда от морална подкрепа и искам да я дам, това е.

Сигурно в бъдеще, като съм заета, имам натоварена работа и съм изморена, няма да мисля толкова, но не ми се вярва. От малка съм си така, дори и да не споделям, мисля и чувствам.

Напоследък имам проблеми с концентрацията. Не че забравям, но не мога да изгледам един филм, дразня се на идеалистично-нереалистичния сюжет. Нещата не са толкова прости, хората имат различни интереси, едно време е било по-лесно, жениш се и се закотвяш, а сега при тези възможности за пътуване, обучение и работа, човек не може място да си намери, и в преносен, и в буквален смисъл.

Обаче където и да пътува, човек не може да избяга от себе си, та затова аз съм престанала отдавна да бягам, казвам нещата такива, каквито са, опитвам се да се разбера и да улесня престоя си на Земята, но някак не ми се получава.

Днес е Благовещение. Каква по-добра вест от това някой да ти каже, че те обича?

Радвайте се и не се опитвайте да отговaряте на въпроса "Защо?". Всички отговори са верни и не подлежат на доказателствена част!

Автор: Кристина Павлова

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти