Принц Хари и Меган Маркъл напускат дома си в провинцията от съображения за сигурност?

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Когато нямат обществени ангажименти, херцогът и херцогинята на Съсекс прекарват време в дома си в провинцията, но световните медии твърдят, че двойката скоро ще напусне ваканционния си имот в района Котсуолдс.

Миналата година източник на списание “People” сподели, че Меган Маркъл обича да ходи във вилата през почивните дни. По негови думи там тя се опитва да води нормален живот: „Когато излиза навън за пилатес или фризьор, тя обикновено отива инкогнито, скрита под бейзболна шапка.“

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Двойката обаче планира да прекрати 2-годишния договор за наем на втория си дом в Котсуолдс, като се изнесе през март. Не е ясно каква всъщност е причината, но анонимен източник на “Daily Mail” твърди, че решението е направено от съображения за сигурност. Макар че около вилата на Хари и Меган в Котсуолдс се пазеше дискретност, наскоро бе разпространена снимка на дома.

Друга, може би по-достоверна причина за преместването на двойката, е очакването на първото ѝ дете. След раждането му принц Хари и Меган Маркъл планират да се нанесат във Фрогмор котидж в Уиндзор, както гласи и официално изявление.

Имотът се намира срещу Фрогмор хаус, където се състоя сватбеният прием на хергоцът и херцогинята през май миналата година. Плановете на двойката е да обнови имота, превръщайки го в семеен дом с пет спални.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти