Меган Маркъл разкри подрбности около бременността си

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха за първия си съвместен ангажимент през 2019 г., а Меган Маркъл сподели кога семейството ще посрещне първото си дете.

Двамата с принц Хари посетиха града Биркенхед, Мърсисайд, където се включиха в честването на 100-годишнината от смъртта на родения там поет Уилфред Оуен. Двойката посети организация в помощ на жени в неравностойно положение, младежки център и се отби дори в местен супермаркет.

Меган и Хари
Снимка: Getty

За събитието Меган Маркъл беше облечена с ярка комбинация от рокля Aritizia в лилаво, червено палто Sentaler и обувки Stuart Weitzman в същия цвят, а кафява чанта Nina на Gabriela Hearst завършваше визията ѝ.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Меган и Хари обърнаха внимание и на жителите, които се бяха събрали на площад Хамилтън, за да зърнат двойката. В разговор с някои от тях херцогинята е споделила, че в момента се намира в шестия месец от бременността си, а терминът ѝ би трябвало да бъде в края на април или началото на май.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Меган Маркъл обаче е споделила, че с принц Хари все още не знаят пола на детето и предпочитат да бъде изненада. Липсва официална информация и от Кенсингтън, като при обявяването на новината за бъдещия наследник беше лаконично съобщено, че първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс се очаква през пролетта.

Вижте още снимки от събитието в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти