Меган Маркъл със смели обувки и в ролята на стилист

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Тъкмо когато си мислехме, че херцогинята на Съсекс няма да има публични изяви скоро, бяха обявени новите ѝ патронажни ангажименти, а тя направи изненадваща поява с още по-изненадващ избор на обувки.

Меган Маркъл посети организацията Smart Works в Лондон, която помага на безработни жени да развият необходими умения, а херцогинята пое ролята на неин патрон. Там Меган помогна на няколко дами да изберат подходящи дрехи.

Вижте още снимки на Меган Маркъл в ролята на стилист в галерията >>>

За събитието Меган беше облякла черна рокля по тялото на марката за бременни Hatch и светлобежов шлифер Oscar de la Renta. Най-голямо внимание обаче предизвикаха обувките Gianvito Rossi с животински принт, на какъвто тя не е залагала преди, а те се превърнаха в смелия акцент на визията ѝ.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Междувременно стана ясно какви ще са патронажите на херцогинята оттук нататък. Кралица Елизабет II е възложила цели четири такива ангажимента на Меган.

Освен организацията Smart Works, те включват Асоциацията на университетите от Обединените нации, тъй като по думите от изявлението на двореца Кенсингтън „Нейно Кралско Височество е силен застъпник за достъпно образование за всички“. Херцогинята на Съсекс ще е ангажирана също с организацията за защита на животните Mayhew и Националния театър.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Вижте още снимки на Меган Маркъл в ролята на стилист в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти