Ще се върне ли Меган Маркъл на екран срещу 2 милиона долара?

Ще се върне ли Меган Маркъл на екран срещу 2 милиона долара?
Снимка: netinfo

Преди да стане съпругата на принц Хари, Меган Маркъл бе актриса в успешния сериал “Костюмари”. Присъединяването й към кралското семейство обаче, сложи внезапен край на актьорската й кариера и сега херцогинята на Съсекс има съвсем други отговорности.

Въпреки това, феновете й мечтаят тя да се завърне на екран и продуцентите на сериала са готови да й предложат буквално милиони долари, ако тя се снима само за 2 минути в сериала. Или поне така твърдят упорити слухове във филмовите среди.

Сумата от 2 милиона долара, която предлагат на Меган, ще отиде за благотворителност по неин избор. Напредналата бременност на херцогинята, няма да бъде прикрита, а точно обратното – ще бъде включена в сценария на сериала.

Снимка: netinfo

От продукцията обещават още, че снимките ще отнемат от няколко часа до половин ден, в предвид заетия график на херцогинята и напредналата й бременност. Освен това, снимките може да бъдат направени и в Обединеното кралство, за още по-голямо улеснение на Меган Маркъл.

Въпреки всички тези условия и удобства, Меган все още не е коментирала въпроса и дали е склонна да обмисли предложението. 

Ние тайно стискаме палци да приеме, макар да знаем, че е невъзможно това да се случи. Бихме се зарадвали и ако самият принц Хари се вдъхнови от нея и вземе участие в "Костюмари"!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти