Не ѝ трябват хиляди, за да изглежда добре: Меган Маркъл в мини рокля за 25 паунда

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Бременната херцогиня на Съсекс изпълни още един свой ангажимент и впечатли с избора си на тоалет.

В днешния дъждовен лондонски ден тя посети природозащитната организация “Mayhew”, чийто патрон стана наскоро. Там тя ще се запознае с благотворителните проекти в помощ на околната среда и обществата по света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Меган Маркъл отново ни направи приятно впечатление като се появи на публична изява с рокля, която струва 35 долара. Моделът е на @hm и ние сме възхитени колко прекрасно изглежда херцогинята на Съсекс в 6-тия месец от своята бременност! . #meghanmarkle #dress #hm #fashion #style #hmdress #look #instafashion #whitefashion #instastyle #instadaily #instagramhub #currentlywearing #royals #royalnews #cheapstyle #lookoftheday #fashiondiaries #fashionaddict #mylook #fashiongram #hmbulgaria

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on

За срещата си с екипа на организацията Меган Маркъл беше облечена изцяло в неутрални тонове, като внимание привлече икономичният избор на мини рокля H&M, струваща само 25 паунда. Плетената дреха с поло беше комбинирана с палто Armani на цена от 2 000 паунда и чанта Stella McCartney.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Въпреки напредналата си бременност херцогинята изглеждаше свежа и готова за работа. Тази вечер се очаква Меган и Хари да посетят представление на Цирк дьо Солей в подкрепа на благотворителната организация “Sentebale”, създадена от херцога на Съсекс.

Вижте тук още снимки от заетия ѝ ден >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти