Теодора Духовникова: Здрава съм, нямам рак

Теодора Духовникова -  "Жена на годината" в категория „Кино”, след ролите й във „Вездесъщият”, и „Дъвка за балончета”. Освен това играе в „Дяволското гърло”- предстои да видим този сериал в ефира на NOVA.

Играе и в Народния театър. Напоследък я гледаме и в „Откраднат живот” с роля, която направи впечатление – на жена, която се бори с рак на гърдата. Преди дни стана ясно, че самата тя е преживяла битка с коварната болест.

„Здрава съм”, каза в ефира на „Събуди се” актрисата.„Всеки човек си мисли, че страшните неща, които можеш да чуеш като отидеш на лекар, като например „Не ми харесва това, което виждам”, „Вероятно имате тумор”, все си мислиш, че тези неща някак си се случват на другите хора и когато отидох на един от тези свои прегледи и когато го чуеш, дори "страшно" не е думата - просто времето спира.

После започва много бързо да препуска. Толкова е непоносимо, че искаш да се махнеш от главата си, защото не можеш да го понесеш”, споделя Духовникова.

„Това е диагноза, която се казва вече всеки ден и ако има някакъв смисъл от тази дандания, която се вдигна, много бих искала тя да бъде затова”, заяви актрисата.

За ролята си на болна жена от рак на гърдата в сериала на NOVA „Откраднат живот” Духовникова сподели: „За личното ми преживяване не знаеше никой, освен най-близките ми.

дъвка за балончета теодора духовникова
Снимка: Lenta

Един ден ми звъннаха сценаристите и ми казаха: „Имаме една много хубава история, мислим, че с Юли много добре бихте я изиграли. Аз казах: „За какво става дума”. Те: „За една жена, която има рак на гърдата”. Помислих, че не съм чула добре. Първосигнално веднага исках да откажа, но след това си помислих, че може би това е някакъв знак и трябва да го направя”.

„Жената е изключително създание, толкова нежна и толкова силна, и поради ролята, която има в живота и в природата – да ражда деца, е толкова уязвима и е много важно да се пазим, да се обичаме, да има някой до нас, който да ни харесва такива, каквито сме”, каза в заключение Теодора Духовникова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти