Наум Шопов разкрива: бърка ли приятелката си с нейната близначка и как поддържа страхотната си форма

Той е познат като д-р Тасев от "Откраднат живот", той е млад и многообещаващ актьор, но за него по-важната мисия в живота му е лакарската, защото всъщност е завършил медицина. Той е Наум Шопов, син на Христо Шопов, внук на Наум Шопов и много красив и талантлив млад мъж, който сам гради пътя си.

В интервю за "На кафе" Наум разкри интересни подробности около пълната си телесна трансформация, за която е положил доста усилия, както и сподели какво е приятелката ти да си има близначка.

Актьорът от "Откраднат живот" призна, че никога не е бъркал дългогодишната си приятелка Теа с нейната сестра близначка. Тримата се познавали от над 17 години, а в един момент дори за живели под един покрив. Наум шеговито сподели, че двете сестри обичат да му се качват на главата, но е в прекрасни отношения със сестрата на своята половинка.

Вижте в галерията ни най-сладките снимки на Наум и приятелката му Теа >>>

Шопов сподели още, че се чувства все по-комфортно в ролята на д-р Тасев и му е било изключително интересно да снима новия сезон.

Той разкри, че като тийнейджър е бил доста слабичък, пушил е и е употребявал алкохол, за да опита какво е, като всеки подрастващ, но в един момент е решил, че трябва да се погрижи за себе си и е започнал да работи за своята здравословна промяна.

Наум посъветва всички, които като него искат да спортуват повече и да се обърнат към здравословния начин на живот, да не чакат, а да се захващат веднага, защото положителните промени изискват време.

Вижте в галерията ни най-сладките снимки на Наум и приятелката му Теа >>>

Какво още разказа Наум Шопов в своето интервю, вижте във видеото горе!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти