Смъртоносна битка между Фотев и доктор Тасев в „Откраднат живот: Любовта лекува“

Интриги, манипулации и битки за власт ще дирижират събитията в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази седмица по NOVA.

Преследването на Фотев ще се превърне в опасна игра, в която ще се замесят професор Цонев, доктор Стаменова и доктор Тасев. Личните мотиви ще ги ръководят и подвеждат, а развръзката ще бъде критична за един от героите на хитовия български сериал.

Oткраднат живот
Снимка: NOVA

Междувременно Поли Грънчарова и доктор Табаков ще продължат да демонстрират интимност, а доктор Огнянова и доктор Стилянова ще се обединят да развенчаят фалшивата връзка.

Неочаквана поява на жена от близкото минало на доктор Табаков ще преобърне изцяло плановете и познатия му живот. В суматохата ще бъде намесен и лекарският екип, който ще се погрижи за пациентката без предположение за ключвата ѝ роля в живота на самоуверения лекар.                                                                                                    

„Предстоят много интересни събития в „Откраднат живот”. Не само за моята героиня, но и за целия сериал като цяло. Моят образ се развива в любопитна посока, на моменти провокативна и неочаквана”, разкри Елена Карабойчева в „На Кафе“. Актрисата е позната на зрителите със своето превъплъщение в ролята на сестра Чокова в най-успешния български медицински сериал. „Много ми е приятно да снимам с този екип. Много големи професионалисти са. Много голямо удоволствие сега ми доставя да гледам Иван Юруков - този човек е вселена”, допълни Елена Карабойчева.

Новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ може да гледате от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти