„Откраднат живот: Кръвни връзки“ - за силата на семейните отношения

откраднат живот
Снимка: NOVA

Най-големите почитатели на „Откраднат живот“ имаха възможност да видят първи началото на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ и да научат най-интересното лично от екипа на сериала и актьорския състав в началото на тази седмица.

"Отбелязването на началото и финала на „Откраднат живот“ на голям екран, в присъствието на феновете, е необикновено преживяване, както за нас, така и за актьорите.

Това е моментът, в който историята оживява и виждаме как тя е докоснала през годините всички тези хора в залата“, разказва продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Осми сезон поставя акцент на темата за кръвта, която ни управлява. Още в първите епизоди зрителите ще видят любимите си герои в нова светлина и изправени пред предизвикателства, които ще променят хода на събитията в „Света Анастасия“.

С голямо нетърпение се очаква завръщането на двамата братя Генадиеви. Причина за тяхното прибиране ще бъде специалното състояние, в което ще изпадне майка им Евгения Генадиева (изиграна прекрасно от любимата ни Мария Каварджикова).

Други любимци на публиката – бившия годеник на д-р Огнянова д-р Ковачев също се завръща, Мазови се събират и всички те ще ни преведат през нови 52 епизода на смях, социални теми и лични отношения.

Броени часове преди дългоочаквания старт на осми сезон звездният каст на сериала и екипа представиха фотографската изложба „Откраднат живот“ на Анна Шехтова.

„Радвам се, че имахме възможност да направим заедно тази изложба. „Откраднат живот“ е достатъчно голяма платформа, за да постави начало на нови артистични продукти“, сподели продуцентът Евтим Милошев. На събитието присъстваха Марта Вачкова, Владо Пенев, Гергана Стоянова, Диана Димитрова, Емил Марков и емблeматични имена от хитовия български медицински сериал.

Вижте снимки от събитието >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти