Марта Вачкова: „Освен приятел, Владо Пенев ми е и любим актьор“

Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова и в новия сезон на хитовия български медицински сериал „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, гостува днес в предаването „На кафе“.

Там Марта Вачкова разкри каква е тайната на дългото приятелство, както и какви са отношенията ѝ с актьора Владо Пенев, които са започнали като любовна връзка, а след това са останали чудесно приятелство.

„Едно от условията на Владо да влезе в „Откраднат живот“ бе да няма общи сцени с мен", шегува се актрисата. „Радвам се, че за пръв път го виждам в акция. Гледала съм готовите му спектакли и филми, а сега го виждам как стига до там. Страшно ми е любопитно, защото той освен приятел, ми е и любим актьор.“

Марта споделя още:

"Приятелството е като при любовта - трябва да се уцелят хората. Когато двама души се намерят и са достатъчно умни, интелигентни и разумни да оценят това, което са създали, те ще се борят за задържането на отношенията си."

Новият епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на „Откраднат живот“ и на официалната му страница на във Facebook. Епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти