Феновете са притеснени: какво се случва с дъщерята на Дженифър Лопес?

дженифър лопес
Снимка: Getty

Папараци улавят Дженифър Лопес в компанията на своите малки съкровища - близнаците Ема и Максимилиан. Визията на 13-годишната дъщеря на звездата обаче провокира вълна от дискусии в интернет пространството.

Спомняте ли си 11-годишното момиче, което ни докосна с невероятния си глас и после покори сцената на Супербоул заедно с майка си и любимата Шакира?

Е, днес тя вече не е малко дете, а тийнейджърка, която не се страхува да експериментира с външния си вид. 

На видеото виждаме, че Ема вече е с къса синя коса и по-широки и небрежни дрехи. Феновете обаче виждат и още нещо - видимо лошото настроение и залязлата ѝ усмивка.

Някои побързаха да предположат, че тази промяна е вик за внимание на едно тъжно и самотно дете. Други просто влизат в ролята на модни ескперти и дават естетическа оценка.

Независимо от интерпретациите, едно е сигурно - годината бе тежка за дъщерята на Джей Ло и нейния брат. За изключително кратко време тя трябваше да се сбогува с едно семейство, за да отвори сърцето си за друго. И да, говорим за Алекс Родригес и Бен Афлек.

Алекс Родригес успя да се утвърди не само като мъжа до Джей Ло, но и като втори баща за нейните деца. Нещо повече, благодарение на него малката Ема откри две нови най-добри приятелки - доведените ѝ сестри, 13-годишната Ела и 16-годишната Наташа.

И изведнъж всичко приключи окончателно през април тази година.

Лопес и Родригес официално прекратиха отношенията си. 52-годишната певица е изтрила повечето публикации в Инстаграм на себе си и бившия си годеник и спря да го следва в платформата. Напомняме, че това е петият годежен пръстен, който звездата слага на ръката си.

След като годежът ѝ приключи, Лопес поднови връзката си с Бен Афлек. Двамата изглеждат по-влюбени по-щастливи от всякога и вече дори са запознали семействата и децата си.

За съжаление обаче не е толкова лесно да премахнеш някого от живота си, особено когато си го допуснал толкова близо, и да го замениш с друг в рамките на една календарна година, не мислите ли?

Дженифър Лопес и Бен Афлек на червения килим във Венеция

И все пак, ние не желаем да взимаме страна. Може би синият цвят просто ѝ харесва. Може би самата Дженифър прави всичко възможно, за да я накара да се почувства като най-обичаното и най-обгрижваното дете на света.

Просто искаме да напомним на всички родители: не изпускайте децата си от поглед. Те са огледало на самите вас и всяко ваше решение, което взимате ежедневно.

Останете верни на сърцето си, но бъдете наясно, че има още едно сърчице, което бие благодарение на вас, а всяка рязка промяна в живота му - нова компания, ново хоби, нова прическа, може да бъде сигнал както за нещо прекрасно, така и за нещо притеснително. 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти