Новолуние в Рак: четирите зодии, които ще бъдат най-силно повлияни

жена новолуние рак нощ
Снимка: Unsplash

Лятото е в разгара си - а разцъфващите цветя, дъждовете и първото подмладяващо новолуние през лятото са метафора за нова страница. На 28 юни новолунието от 2022 г. преминава в деликатния и интуитивен Рак, като насочва вниманието към най-съкровените части от живота ни.

Въпреки че това новолуние може да е леко и дори забавно за някои, зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него, скоро ще разберат, че промените са близо.

Новолунията пренастройват месечния лунен цикъл. Като се има предвид, че юнското новолуние е първото след лятното слънцестоене, което възвестява ново начало, считайте го за пълно възраждане на скритите ни емоции. Знак Рак е свързан с вътрешния ни свят - става въпрос за семейството, дома и чувството ви за принадлежност, което означава, че тази това небесно събитие ще подчертае областите от живота ни, които сме склонни да пазим в тайна.

Тези, които са най-силно повлияни от влиянието на Рака, са податливи на емоционално прегаряне, докато се справят с балансирането между това да помагат на близките си и да се грижат за себе си.

Новолуние в Рак: какво да (не) правим, за да сме спокойни

Продължете в галерията, за да разберете дали сте един от няколкото зодиакални знака, които са най-засегнати от новолунието:

Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Новолунието в Рак

Още астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти