Лятото на любовта започва: Венера е в Близнаци и какво да очаквате според зодията

Венера Слънце съвпад космос планети астрология
Снимка: iStock

Следващият месец е горещ и не става дума само за времето. На 22 юни Венера, планетата на любовта, официално навлезе в бъбривия и общителен знак Близнаци, и отбелязва началото на кокетното и пълно с нови преживявания лято, което очаквахме.

По време на престоя на Венера в Телец се фокусирахме върху качеството, а не върху количеството, но сега всичко, което искаме, е просто да се позабавляваме!

Венера в Близнаци ни напомня за силата на общуването в нашите взаимоотношения. Откритите комплименти и интелектуалната съвместимост са чудесен начин да укрепим на връзките ни с околните в този период. Ако сте необвързани и търсите любов, не се изненадвайте, ако календара ви започне да се пълни със срещи.

Дори в един момент сладостта на този сезон може да стане прекалена. На 14 юли Венера образува квадрат с Нептун в Риби: макар че това може да е най-романтичният аспект, той увеличава опасността от илюзии, заблуди и обърквания. За да извлечете максимална полза от този транзит, не приемайте нещата твърде сериозно, особено ако става въпрос за първа среща с някого.

Лятото на любовта едва сега започва - и въпреки че по пътя има няколко турбулентни транзита, истината е, че Венера в Близнаци е за това да бъдете флиртуващи, социални и да разгърнете интелектуалния си чар.

Ето какво можете да очаквате според зодията си:

Хороскоп за Венера в Близнаци: какво да очаквате според зодията

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти