Трите зодии, за които трудностите през месец юни ще бъдат и благословии

жени море залез
Снимка: iStock

Докато Слънцето преминава от безгрижния, ефирен знак на Близнаци в емоционално наситените води на Рака, лятното слънцестоене също ни очаква зад ъгъла.

Вече ви разказахме за кои зодии месец юни ще бъде прекрасен. Не всички обаче ще очакват тези промени с нетърпение – за представителите на три зодии месец юни може да се окаже по-труден, научаваме от Elite Daily.

Със започналото на 4 юни ретроградно движение на Сатурн, ще бъдем призовани да преразгледаме структурите и правилата, които сме спазвали, за да разберем дали трябва да се направим някакви промени. Тъй като тази ретрограда се случва във фиксиран знак – Водолей, промяната може да не е лесна за прилагане веднага, но този период ще служи като време да обмислите как определени граници са ви държали в плен. Ако сте почувствали застой, сега е моментът да се направят някои промени.

Събитията ще отбележат обрат на 21 юни, когато Слънцето премине в кардиналния воден знак на Рака, внасяйки емоционална дълбочин. Тогава идва моментът, в който всички да усетим нужда от безопасност, като ще бъдем склонни да го защитаваме на всяка цена. Това е моментът действията ни да бъдат мотивирани от нашите чувства, така че сега е важно да намерим баланс между логика и емоции.

През този астрологичен период три зодии ще изпитат по-големи предизвикателства, но те идват, за да ги накарат да осмислят и подобрят някои аспекти от живота си към по-добро. Вижте в галерията кои са тези знаци:

Зодиите, които ще изпитат трудности през юни

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти