Сезонът на Рака е емоционално време за равносметка и бягство от драмата: какво да очаква всяка зодия

Рак зодии зодия астрология
Снимка: iStock

Началото на сезона на Рака на 22 юни и лятното слънцестоене на 21 юни дават старт на един месец, предназначен за почивка, релаксация и по-добро съзвучие с вашата вътрешна, емоционална страна. Лято е! Водните знаци Рак, Скорпион и Риби щастливо плават през сезона на Рака, докато кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог трябва да работят малко повече, за да останат на повърхността.

Докато пролетният сезон беше изцяло за новости и добавяне на повече разнообразие към живота ви, лятото е свързано с това да вземете това, което сте открили, и да го внесете в живота си, особено сега, когато Слънцето е в Рак. Превръщате приятелите си в свои най-близки, сближавате се с любимите си хора и се докосвате до корените си – вашата история, произход и семейство. Това е присъщо емоционално време (в което има логика – Ракът е известен като един от най-чувствителните знаци!), но това изобщо не е лошо.

Дори и най-общителният човек се чувства по-интровертен през сезона на Рака. Време е да се съсредоточите върху това кой или какво е най-важно. Ракът е знакът на семейството, така че им се обадете! Ако отношенията ви с биологичното ви семейство не са страхотни, можете да се съсредоточите върху празнуването и укрепването на връзките си с избраното от вас семейство.

Както споменахме, Ракът е един от най-емоционалните знаци, така че вие също сте много по-чувствителни в момента, независимо от собствения ви зодиакален знак. Ето един професионален съвет за навигация във всякакви потенциални мътни води, които срещнете: не се нахвърляйте с щипките на раци, а се отдръпнете от драмата. Опитайте се да прочистите главата си, преди да се обърнете към каквото и да било!

Струва си да повторим, че предстои много емоционален месец, но все пак е месец с огромен потенциал. Копайте дълбоко, свържете се отново с вътрешното си аз и прегърнете онези, които имат най-голямо значение за вас.

Ето какво да очаквате според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти