Вълнуващ астро НОЕМВРИ: Марс "в сърцето" на Слънцето и много важно Пълнолуние

планети астрология
Снимка: iStock

Официално излязохме от мистичната част от есента (през октомври имахме цели две затъмнения) и е време да обърнем внимание на по-спокойния и по-малко плашещ сезон, който се задава. Е, все пак трябва да имаме едно наум, защото все още се намираме в сезона на Скорпиона и хаотичните енергии не са се успокоили съвсем. Астрологичните събития през ноември ще бъдат интензивни, ще ни донесат дълбочина и изненадващи лични обрати.

По-голямата част от ноември ще премине под знака на Скорпиона, което значи, че сега е времето за дълбоки трансформации и душевни търсения. Марс също ще има голямо влияние върху нас през ноември. Той ще образува т.нар. "казими" със Слънцето. В астрологията казими се осъществява, когато една планета се намира в съвпад със Слънцето повече от 17 минути – тогава се смята, че тя попада „в сърцето му“.

В средата на месеца ще станем свидетели и на ноемврийското Новолуние, което ще ни донесе много страст и непредвидими емоции. На 22-ри ноември стартира и сезонът на Стрелеца, който нози доза оптимизъм и ще прогони мрачните облаци. А в края на месеца ни очаква и вълнуващо Пълнолуние в Близнаци!

Вижте тук какви интересни астрологични събития ни очакват през ноември 2023:

Вълнуващ НОЕМВРИ: какви астрологични събития ни очакват

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти