Нумерологична прогноза: ноември носи късмет и нови шансове на родените в тези дни

Радост, лично щастие и обновление – това носи месец ноември, 2023 г. според нумерологията, разкри вчера в предаването „На кафе“ нумерологът Милена Иванова – ЕА.

Най-добрият и късметлийски ден този месец е 15-и, който се пада в сряда. Той ще бъде подходящ да започнете важни начинания и да се възползвате от нови шансове.

„Този ден се нарича „Ден година храни“, тъй като нумерологичната карта е с път на живота 6 и позволява плануване на абсолютно всичко важно“, обяснява Милена.

15 ноември 2023
Снимка: iStock

Нещата, които започвате или планирате на този ден, имат шанс да се развият във възможно най-добрата посока занапред. Добрата новина е, че през ноември няма силно негативни дни, но все пак най-слабите дати са 16-и 23-и

Ако сте родени на 1, 3, 8, 10, 12, 15, 17, 19, 21, 26, 29 и 30-о число, ноември ще бъде най-съдбовен и щастлив месец за вас. Най-труден месец очаква родените на 4, 13, 22 и 31-во число.

Това, което е много важно за всички, е да съумеете да се възползвате от шансовете и новите възможности веднага, щом те се открият пред вас. Имейте предвид, че през ноември е възможно да ни липсват мярка и мотивация за важните неща.

Финансовите дела ще бъдат най-успешни на 4 и 15-и този месец – ако планирате важни сделки и искате да се опитате да подобрите материалното си благополучие по някакъв начин, това са най-подходящите дни от нумерологична гледна точка.

Нумерологът Милена разкри пред Гала още много любопитни подробности, които ще ви помогнат да имате успешен и вълшебен месец. Кои цветове, цветя и кристали носят късмет, коя билка успокоява ума и нервите най-успешно през ноември и кои са най-успешните дни в любовта – разберете от видеото. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти