Началото на лятото е и начало на любовта: как Венера в Рак ще повлияе на живота ви

венера планета
Снимка: Istock

Започва най-топлото и приятно време от годината. На 2 юни, в самото начало на лятото, ще се случи много важно събитие – преходът на Венера в Рак. Подобна промяна ще ни донесе много късмет в любовта.

2 юни е един от успешните дни този месец. На този ден Венера ще придобие специална енергия – престоят ѝ в Рак е една от най-благоприятните ситуации. Това е много важен преход и най-важното – навременен.

С какво ще е полезен този преход

Венера в 4 дом на хороскопа се усеща страхотно. Въпросът не е в това, че тази планета представлява същия елемент като Рака, а в самата цел на четвъртия дом – той отговаря за домакинските задължения и всичко, свързано със семейството.

Венера, от своя страна, контролира енергийните потоци, като дава на хората сила и воля за победа. Тази планета е пряко свързана с любовта, връзките, приятелството. Когато Венера е в добра позиция, тя помага в борбата с алчността, ревността и други човешки пороци, които ви пречат да създавате силни взаимоотношения.

Венера ще остане в знака на Рака до 26 юни, след което ще се премести в петия дом – знака на Лъва. Докато тя е в такова благоприятно положение, трябва да хванете бика за рогата. В любовта можете да очаквате чудо, но шансовете за успех ще бъдат много по-големи, ако не чакате безучастно, а предприемете действия.

Ето и какво съветват астролозите за този благоприятен период, за да привлечете късмета и любовта в живота си:

Венера в Рак: съвети на астролозите за периода до 26 юни

Прочетете какво ви очаква през ЮНИ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти