Възлите на съдбата са в Близнаци и Стрелец: какво да очаква всяка зодия от този транзит

момиче шапка звезди съзвездие астрология зодии хороскоп планети
Снимка: iStock

На 5 май започна важно астрологично събитие: възлите на съдбата промениха своите знаци. Възлите на съдбата (известни още като Лунни възли или Северен и Южен възел) са две математически точки в небето, отразяващи връзката между Слънцето, Луната и Земята.

В астрологията Северният възел представлява качествата, които трябва да развием, за да израстваме, докато Южният възел представлява качествата, които идват естествено при нас и на които може би разчитаме твърде много.

На всяка година и половина възлите променят знаците си и се движат назад (да, те са също могат да бъдат ретроградни). Когато това се случи, те ни разказват за областите в нашия живот, над които трябва да работим през следващата година и половина, както и от какво трябва да освободим.

На 5 май Възлите на съдбата влизат в Близнаци и Стрелец, където ще останат до 18 януари 2022 г.

Северният възел (представляващ какво трябва да добавим към живота си) ще бъде в Близнаци, което означава, че ще трябва да фокусираме енергията си върху интелектуалния растеж, да работим върху подобряването на начина си на комуникация и да изоставим тревогите.

Южният възел, който влиза в Стрелец, показва, че ще трябва да изоставим желанието да бъдем винаги прави и да се концентрираме върху детайлите (вместо да ги забравяме, докато гледаме голямата картина). Възлите работят заедно, затова е важно да се вземат предвид и Северния, и Южния. Не се съсредоточавайте прекалено много върху бъдещето или миналото – вместо това работете, за да балансирате енергията между тях.

Ето какво означава този транзит за вас според зодията ви:

Какво да очаква всяка зодия от Възлите на съдбата в Близнаци и Стрелец

Разберете какво ви очаква през 2021:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти