Сезонът на Близнаците е вълнуващ, енергичен и изпълнен с нови преживявания: какво да очаква всяка зодия

Близнаци зодия зодии астрология хороскоп
Снимка: iStock

Преминахме през бавния, продуктивен сезон на Телец през последния месец и мислим, че всички се нуждаем от малко енергиен тласък. Е, имаме късмет, защото сезонът на Близнаците започва на 22 май, което ни носи по-оптимистично отношение към живота и по-силно любопитство. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей процъфтяват през следващия месец, докато променливите знаци Дева, Стрелец и Риби ще изпитат динамично и напрегнато време.

Близнаците се управляват от Меркурий, планетата на комуникацията, така че това е много социално време. В момента сте нетърпеливи да се свържете със света около вас. Задават се много нови контакти и ще можете да опознаете приятелите и семейството си на по-интелектуално ниво. Близнаците са един от най-гъвкавите знаци, така че сте отворени за нови преживявания, хора, които не са обичайният ви тип, и непознати идеи. Жадувате за нещо ново!

Животът става много по-забързан, но по пътя има и някои неравности. Всички знаем, че Близнаците имат лоша репутация, че са повърхностни и непостоянни и по време на техния сезон имате толкова много идеи, които се появяват в мозъка ви, че концентрацията ви няма да е в най-добрата си форма.

Също така ретроградният Меркурий започва на 29 май и ще продължи до края на сезона на Близнаците. По същество този транзит връща стари проекти, работа и връзки, с които така и не сте се справили напълно. Тъй като Близнаците са един от любимите знаци на Меркурий, този ретрограден период не би трябвало да е твърде непоносим, но все пак се чувствайте предупредени!

Този сезон на Близнаците ще бъде като така необходимо еспресо, за да ви помогне да се съживите, да излезете от дома си и да започнете да живеете отново. Венера, планетата на любовта, също е в Близнаци в момента, което прави периода наистина вълнуващ, изпълнен с нови връзки и преживявания. Опитайте се да сведете до минимум нестабилността, общувайте повече и се справяйте с всяка драма, която ретроградният Меркурий ви хвърля. Сезонът на Близнаците продължава до 20 юни, когато започва сезонът на Рака. Насладете му се!

Ето какво да очаква всяка зодия от сезона на Близнаците:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Близнаците

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти