Светът е в краката им! Тези три блестящи зодии ще имат невероятна седмица

жени град
Снимка: iStock

Ако обичате приключенията, астрологичните събития тази седмица ще бъдат във ваша полза, твърдят астролозите на Stylecaster.

Няма да ви се наложи да чакате дълго, за да се отдадете на смелостта си, тъй като на 15 август жизнерадостната Луна в Овен ще обедини сили с късметлийския Юпитер. Да не говорим, че Слънцето пламти в Лъв, което означава, че космосът засилва вашата креативност, страст и най-съкровените желания на сърцето ви. Освен това ви ободрява и мотивира с добра доза ентусиазъм!

Ако не се чувствате мотивирани да промените нещо и дори ви е трудно да направите една тренировка, тригонът на Меркурий с Уран на 16 август дава възможност да се докоснете до висшия си ум. В допълнение към призоваването на вътрешния си гений, Уран (висш ум) помага на Меркурий (нисш ум) да погледне отвъд практическия процес – така че е време да преминете от другата страна (както пее Джим Морисън).

Става и още по-добре - Венера, планетата на изобилието, красотата и удоволствието - формира тригон с късметлийския Юпитер в Овен, докато преминава през ослепителните огньове на Лъва. Няма по-театрална и екстровертна комбинация от тази, но внимавайте с жестовете си от любов и харченето. В края на краищата, Юпитер увеличава всичко, с което влезе в контакт, а Венера предпочита кралското отношение, когато блести в Лъв. А щом Марс навлезе в Близнаци на 20 август, той пренасочва енергията от бавна и стабилна към остроумна и многостранна.

А заради тези астрологични събития, три зодии ще блестят по-ярко от всички останали. Вижте в галерията тук кои са те!

Трите зодии, които ще имат прекрасна седмица

Прочетете ощe:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти