Трите зодии, за които август ще бъде спокойно време за размисъл и равносметка

жена лято природа поле цветя
Снимка: iStock

Сезонът на Лъва винаги се провежда по време на горещото лято, което прави пътуването на Слънцето през този неподвижен огнен знак време на енергия, увереност и смелост. С края си през август обаче, вибрациите ще се променят значително, засягайки всеки зодиакален знак по различен начин.

► Ударни забавления и ударна работа: какво да очаква всяка зодия в бляскавия сезон на Лъва

Докато методичната, ориентирана към детайлите енергия на сезона на Девата е тръпка за някои, три зодиакални знака могат да очакват август да бъде най-лошият месец за общуване - вместо това този летен месец ще бъде време за отстъпление, размисъл и усамотение. Земният знак като Дева е скрит в домовете на всяка от тези три зодии, което ще накара да насочат енергията си навътре.

Въздушните знаци се движат от общуване, умствена стимулация и необвързаност, така че логичният и ориентиран към продуктивността знак Дева не е много благоприятен сезон за тях. Въпреки че Девата е променлив земен знак, който е много по-гъвкав от останалите, това все още е енергия, която е свързана с критично мислене и дребни детайли. Тъй като този сезон започва на 24 август, въздушните знаци ще бъдат призовани да се обърнат към областите от живота, които изискват от тях да се облегнат на тази енергия, което може да не бъде особено лесно.

Ето как ще се отрази астрологичната прогноза за август на тези три зодии:

Зодиите, за които август ще бъде тих и спокоен месец

А тук може да разберете как ще ви повлияе Меркурий в Дева:

Как ще ни се отрази Меркурий в Дева

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти