Тези 3 зодии ще се чувстват оптимистично тази седмица, въпреки хаоса на ретроградния Меркурий

жени приятели приятелки
Снимка: iStock

През втората седмица на 2022 г. може да почувствате, че обнадеждаващият блясък на новогодишната нощ вече изчезва. Докато глъчката от фойерверките и празничните наздравици с шампанско избледнява в нищо друго освен спомен, реалността може вече да настъпва осезаемо.

Въпреки това, не всичко предстоящо е плашещо и лошо, така че не се обезкуражавайте. Тази седмица започва със Слънцето, образуващо секстил с мечтателния и мистичен Нептун на 10 януари, така че имате творческа и състрадателна енергия, която ви подтиква да останете позитивни. Ако сте земен знак, вие се чувствате обнадеждени въпреки всички странности.

Всъщност нещата ще започнат да стават много по-странни до 11 януари. Това е моментът, когато страстният Марс ще се сблъска с космическия Нептун, който може да ви провокира да изпуснете част от парата. Ако чувствате, че нямате енергия и ви е по-трудно да се съсредоточите, имате астрология, която да обвинявате за това. Дайте си почивката, от която се нуждаете, защото вярвате или не, животът не е състезание.

Венера е ретроградна от миналия месец, предизвиквайки драма в отношенията. По времето, когато Меркурий стане ретрограден на 14 януари в социалния и ексцентричен Водолей, може да се почувствате още по-малко способни и активни. Може да е време да проследите стъпките си и да прегледате напредъка си, защото има какво да научите от грешките си.

Независимо през какво преминават някои знаци през този период, те достигат мощна повратна точка на 16 януари, когато Слънцето и Плутон обединяват сили в амбициозния и дисциплиниран Козирог. Без значение колко високи са целите им, тези три зодии могат да намерят начин да постигнат всичко.

Ето и кои са трите зодии, които ще се чувстват оптимистично тази седмица ►►►

А тук можете да прочетете какво предстои за всяка зодия през седмицата 10-16 януари:

Седмичен хороскоп за 10-16 януари

Прочетете какво още ви очаква през януари:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти