Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: ден на силни енергия, но и на опасности

слънце затъмнение
Снимка: Istock

Днес Слънцето ще бъде в съвпад с Уран. Този аспект се случва веднъж в годината и носи много енергия, желание за обновление, нови идеи.

Слънцето е отговорно за нашите емоции, а Уран е планетата на злополуките, обратите и неочакваните възходи и падения. Това означава, че днешния ден може да ни изправи пред някои емоционални проблеми. Седмицата започва с неочаквано напрежение. Усилва се желанието за свобода, за промяна и преодоляване на всичко установено, за рушене на правила.

Уран в съвпад със Слънцето е способен да извади на показ най-лошите страни от нашия характер, може да бъдем по-тревожни и да изпускаме нервите си. Днес бъдете изключително внимателни по отношение на общуването си с хората. Не подтиквайте никого към спорове и не отговаряйте на негативното с негативно.

Но днешния ден има и своите позитиви - той е творчески ден, ден на свободата, да свободното изразяване. Субъждат се вътрешни демони, но и вътрешната ни творческа енергия. От вас зависи коя енергия ще канализирате и използвате.

При всички положения ние трябва да се стремим да видим новите пътища и възможности, които се отварят пред нас, защото съвпадът на Слънце и Уран ще изисква точно това - да позволим на себе си да излезем от собствените си коловози и да открием по-лек, приятен и размумен път.

Ето за какво трябва да внимавате през този ден, за да премине той по-позитивно и леко:

Съдбовен съвпад на Слънцето с Уран: какво да очакваме

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти