Рядката Рогата суперлуна през юли ще разтърси света на всяка зодия

e
Снимка: iStock

Усетихте ли как сезонът на Рака вече започна да разбърква емоциите ви? Пътуването на Слънцето през кардиналния воден знак от 21 юни ви кани да разпознаете какви са вашите емоционални нужди и как активно да ги задоволите, независимо колко временни могат да бъдат те. Въпреки това, когато предстоящата Рогата суперлуна през юли 2023 г. освети небето, способността на всеки зодиакален знак да взема рационални и реалистични решения ще бъде силно засегната. Така че, ако сте се чувствали претоварени от постоянните приливи и отливи на чувствата си, логиката е тук, за да вземе връх.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще бъде в кардиналния земен знак Козирог, следователно ще изведе на преден план необходимостта от структура, самодисциплина и продуктивност. Сезонът на Рака е напомняне за това как слушането на инстинкта ви може да ви позволи ефективно да посрещнете емоционалните си нужди, но предстоящата луна през юли ще хвърли светлина върху начините, по които сигурността също може да бъде удовлетворяваща.

e
Снимка: iStock

Какво е суперлуна?

Предстоящото пълнолуние през юли се смята за суперлуние. Когато луната е в най-близката си орбита около Земята, тя изглежда по-голяма, оттук и наименованието „супер“. Суперлуните се случват приблизително три до пет пъти годишно, което ги прави почти толкова редки, колкото и затъмненията.

Какво е Рогата луна?

"Рогатите" луни се случват всеки юли, отбелязвайки първото пълнолуние след лятното слънцестоене. Прякорът „рогата“ идва от елените, които се разделят със старите си рога през това време от годината, за да може на тяхно място да израстат по-силни и по-устойчиви.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще озари небето на 3 юли 2023 г. в 2:39 сутринта.

Ето как всяка зодия ще бъде повлияна от Рогатата суперлуна през юли 2023 г.:

Как ще се отрази Рогатата суперлуна през юли 2023 на всяка зодия

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти