Ретроградна Венера в Лъв носи драма и преосмисляне на отношенията: ето какво да очаква всяка зодия

Венера
Снимка: iStock

Планетата на любовта и красотата пътува през Лъв от 5 юни, подтиквайки всички да дадат на себе си и другите малко повече любов. Този месец обаче Венера става ретроградна за първи път от 2021 г., внасяйки някои големи промени, що се отнася до сърдечни въпроси, разказват от Elite Daily.

Обратното движение на тази планета през 2023 г. не само ще повлияе на способността на всеки зодиакален знак да намери мир в отношенията си с другите, но също така ще ни подтикне да осмислим начините, по които показва любов към себе си.

Ретроградното движение на Венера започва на 22 юли и продължава до 3 септември. През този 40-дневен период всеки знак ще преразгледа връзката си с нещата, които му носят удоволствие и удовлетворение, и как тя може за бъде подобрена.

Мнозина могат да забележат такъв акцент в романтичните отношения, но този ретроград може да повлияе и на вашите навици за харчене и дори да промени нагласата ви към красота, мода и артистичност. Във фиксирания огнен знак Венера се стреми да се чувства видяна, призната и оценена, което означава, че желанието ви да почувствате валидация от околните може да бъде една от темите в живота ви през този период.

В него скандали и скрити любовни връзки също е възможно да излязат на преден план. В някаква степен това е време за драма в отношенията, тъй като представлява първият път, в който Венера е ретроградна в зодия Лъв от лятото на 2015 г. насам. Вероятно ще искате да си спомните какво сте изпитвали в живота си преди осем лета, за да разберете по-добре кои части от живота ви могат да бъдат засегнати.

Вижте в галерията тук какво да очаква всяка зодия от ретроградна Венера в Лъв:

Какво ще донесе ретроградна Венера в Лъв на всяка зодия

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти