Новолунието в Рак разтърсва емоциите на 3 зодии, а на други 3 носи мир и спокойствие

новолуние луна
Снимка: iStock

Плановете ви за лятото може да включват вълнуващи ваканции и заслужена почивка, но юлското новолуние ви призовава да отделите време за още нещо: да поседнете с емоциите си.

Луната навлезе в Рак на 17 юли в 21:33 ч. наше време, отгръщайки период на нежна и деликатна енергия. Очаква се всички да се изправим очи в очи с чувствата си, но изследването на собствения вътрешен свят ще бъде особено належащо за три зодиакални знака, които ще усетят ефекта на новолунието през юли по-силно.

За майчинската репутация на Раците си има причина. Като кардинален воден знак те защитават на всяка цена това, което обичат. И подобно на тяхната твърда черупка и остри нокти, новолунието в Рак може да ни накара да бъдем още по-предпазливи, докато се съсредоточаваме върху емоциите си. Защитата на вашия личен мир изисква да признаете, че имате нужда от напътствие и събиране на смелост, за да се сблъскате лице в лице с предизвикателствата.

„Очаквайте да усетите как емоциите се разпалват в някои чувствителни области от живота, както и възможна нестабилност по отношение на света, тъй като тази луна също е в квадрат с Хирон“, казва астрологът Ейнджъл Доун пред Bustle. Астероидът Хирон, известен още като „Раненият лечител“, цели да ни покаже нашите най-дълбоки слабости.

Зодиите, които ще почувстват най-силно влиянието на това новолуние, ще бъдат призовани да се изправят пред своите недостатъци. В галерията тук вижте кои са те:

Новолунието в Рак разтърсва най-силно тези зодии

Новолунието в Рак отприщва и желание да започнете на чисто и да разцъфнете по собствен начин - макар това да идва и със затваряне на някои врати, разказват още от Bustle. За няколко зодии, които са най-малко засегнати от юлското новолуние, тези моменти на пауза и емоционален размисъл са плодотворен момент за създаване на граници, които ще им помогнат да процъфтяват.

Макар че юлското новолуние в Рак ще разтърси емоциите ни, за някои енергията на явлението ще донесе подкрепа и спокойствие. Тези късметлии ще могат да се отпуснат и да си починат – вижте в галерията тук кои са те:

Зодиите, на които новолунието в Рак ще донесе спокойствие

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти