Перигей на Луната в Скорпион: 4 зодии ще имат невероятен късмет днес

Земя небе Луна космос планета планети
Снимка: iStock

На 30 март Луната ще бъде в своя перигей. Астролозите разказват какво означава това и защо на този ден късметът ще ни се усмихне.

Този ден е последният благоприятен през март, но след няколко дни идва април, така че е време да се запознаете с най-благоприятните и най-опасните дни от следващия месец, за да имате време да планирате правилно нещата.

Какво е перигей на Луната

Луната се движи около Земята, но орбитата ѝ не е кръгла – тя е леко удължена и наподобява елипса. В онези моменти, когато Луната се приближава към Земята, учените казват, че тя е в своя перигей.

Понякога приближаването ѝ е малко по-силен от обикновено – на 30 март ни очаква точно такова събитие. Разстоянието до нашия спътник ще бъде 360 000 километра. Луната ще бъде по-голяма и по-ярка и ефектът ѝ върху хората ще бъде по-мощен.

Днес Луната е в самото начало на своята намаляваща фаза, тъй като в неделя имаше Пълнолуние. 17-ият лунен ден ще бъде управляван от Скорпиона, а взаимодействието на Луната с елемента Вода ще ни бъде само от полза. Енергията на земния спътник ще бъде с 10-15% по-висока, очаква ни благоприятен ден.

Ето кои са 4-те зодии, които днес ще имат много късмет:

4-те зодии, на които перигеят на Луната ще донесе късмет

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти