Меркурий в Риби предизвиква ураган от чувства: какво да очаквате според зодията

Планета космос меркурий
Снимка: Istock

След като прекара сякаш цяла вечност във въздушния и интелектуален Водолей, Меркурий най-накрая се премести в Риби на 15 март и остава там до 3 април!

Докато планетата на комуникацията се плъзга в този променлив воден знак, вашето мислене ще стане по-емоционално, съпричастно и креативно. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби вибрират прекрасно с този транзит, докато променливите знаци Близнаци, Дева и Стрелец ще бъдат доста заети.

От традиционна астро гледна точка Меркурий е доста нещастен в Риби. Меркурий е интелектуален, приказлив и ориентиран към детайлите, но Рибите са мрачни, интуитивни, тихи и неясни. Лесно е да оставите чувствата да ви завладеят, независимо дали гледате на всичко през розови очила или прехвърляте съмненията в себе си върху другите.

Но нека поговорим и за положителните аспекти на този транзит! Рибите са мечтателни, романтични, поетични, креативни и съпричастни – от всичките дванадесет знака Рибите са най-голямата „емоционална гъба“. Ако можете да прегърнете тази част от себе си, това може да е продуктивно време за вас. Научете се да се отваряте за своите чувства, проведете дълбоки разговори с любимите си хора, укрепете връзките с близките си и създайте няколко нови приятели! Ако обичате някого, кажете му! А ако чувствата ви са наранени, признйте си го!

В момента всички са доста по-емоционални, но се опитайте да се отворите към другите –  говорете за чувствата си, оставете и другите да говорят за своите. Най-развитите, положителни черти на Рибите са състрадание и неограничена съпричастност, така че този транзит може да направи чудеса за всички ваши взаимоотношения – просто трябва да споделите чувствата си!

Ето какво да очаквате от Меркурий в Риби според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от Меркурий в Риби

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти