5-те зодии, които ще получат през пролетта това, за което са се борили с години

пролет жена
Снимка: Istock

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така – има много хора наоколо, които могат да се справят  с всичко без усилие. А вие – дори и от десетия опит – нищо.

Сега обаче негативното влияние върху вашия знак приключва! Което означава, че всичко ще е напълно различно и си струва да се подготвите предварително за това.

Пролетта нивелира всичко – негативното влияние на планетите, вашите собствени грешки, лошият късмет и липсата на разбиране как да приключите с всичко това завинаги.

Сега ще се почувствате така, сякаш някой добър човек ви хваща за ръката и ви помага да излезете на светло. Очаква ви напълно нова реалност, която ще ви донесе съвсем различни събития. Това ще бъде вашата щастлива пролет!

След вчерашното розово Пълнолуние няколко зодии ги очаква специален период. Може дори да ви се струва, че всичко отново се руши, но това не е така. Просто е дошло време да правите неща, които сте отлагали за по-добри времена, да изплатите дългове, да довършите някои задачи, за да посрещнете октомври с чисто сърце.

Ето съдбата на кои 5 зодии ще се обърне изцяло в тяхна полза тази пролет:

5-те зодии, които ще получат през пролетта това, за което са се борили с години

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти