Сезонът на Овена поставя ново динамично начало: какво да очаква всяка зодия

Овен зодии зодия хороскоп
Снимка: iStock

Със сезона на Овена стартира новата астрологична година – на 20 март Слънцето навлезе в Овен, първият знак на зодиака! Този транзит вибрира красиво с огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, но кардиналните знаци Рак, Козирог и Везни могат да имат някои затруднения.

Сезонът на Овена винаги започва в деня на пролетното равноденствие. Времето започва да се затопля, всички зимуващи същества се събуждат и зимата официално приключва. Точно както много растения поникват сега, вие също можете да създадете нещо ново в живота си. Помислете за сезона на Овена като месец за засаждане на „семената“ на нови хобита, връзки, работни места и т.н., като се грижите за тях и им помагате да растат. Между другото, цялата тази игрива енергия също означава, че животът в спалнята е много нагорещен!

Ето и какъв е проблемът със сезона на Овена: въпреки че се забавлявате с тонове нови идеи и хобита, да се придържате към тях е супер трудно. Овенът е „най-младият“ знак на зодиака и ако не получава това, което иска, когато го иска, може много бързо да доведе до голям истеричен гняв.

Сезонът на Овните приключва на 19 април, така че използвайте тези следващи няколко седмици, за да стартирате нови проекти, поканете на среща човека, когото харесвате, кандидатствайте за нова работа и започнете зодиакалната нова година с най-доброто от себе си! През този сезон на Овена мотото ви трябва да бъде „Нова година, ново Аз“. А сега се изявете, работете усилено и се забавлявайте!

Ето какво да очаквате от сезона на Овена според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Овена

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти