От 20 ноември започва ЗЛАТЕН период за тези 7 зодии

жена щастие
Снимка: Istock

Мрачната и дъждовна есен е тук, но именно този период има силата да донесе нещо добро в живота на зодиакалните знаци. Според астролозите, точно сега идва моментът, когато се появява светъл период и той ще продължи чак до началото на декември.

Нищо чудно, че този период се нарича златен, защото стопля душата, оставяйки своите отпечатъци в сърцето на всеки човек.

Благоприятното разположение на няколко планети ще допринесе за този добър период, през който ще преминем в края на ноември. В следващите дни Венера навлиза смело в Скорпион, а Слънцето в Стрелец, Нептун спира ретроградното си движение, а в края на ноември ни предстои и важно пълнолуние в Близнаци, които ще ни настрои за нови начинания и личностно израстване.

Ако в живота ви всичко се обърква и ви се струва, че никога няма да успеете да избягате от тази спирала, не падайте духом. От 20-ти ноември идва благоприятен период за всички зодии, но за 7 от тях, периодът наистина ще бъде чудесен!

Основният съвет на астролозите: не се стремете да бъдете първи във всичко, а по-скоро се опитайте да бъдете най-добрите.

Както вече казахме, има няколко зодии, за които периодът ще бъде особено благоприятен. Ето и кои са те:

От 20 ноември: ЗЛАТЕН период за тези 7 зодии

 

Виж какво те очаква през 2024:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти