Нумерологична прогноза за МАРТ 2024: кои са най-добрите и най-неблагоприятните дни

Месец февруари вече е в самия си край и започваме да очакваме мартенички и по-хубаво време. Обикновено в първия ден от новия месец започваме да си правим планове и да си поставяме цели за следващите трийсетина дни. Затова е и време да разберете какво ви очаква през следващите седмици от гледна точка на нумерологията.

►Използвайте нумерологията, за да отключите вродените си способности

Месец март ще е с път на живота 3. Месецът ни насърчава да бъдем търпеливи и упорити при планиране и постигане на нашите цели. Отличен е за подредба на дома и за създаване на уютна, красива обстановка, стана ясно от нумерологичната прогноза в предаването „На кафе“.

Ако имате да подреждате документи, сега е моментът. Изисква се също да мислим, за да успеем. Нумерологичният позитив през този месец е намиране на вярната посока.

Най-добър месец ще имат родените на 1, 8, 10, 17, 19, 26 и 28. Най-лош месец ще имат родените на 3, 6, 12, 15, 21. 24 и 30. Всички останали ще имат средно добър месец.

►Коя е най-голямата ти сила според Числото на успеха и нумерологията

Дните за подписване на договори и издаване на лични документи, така че да ни върви бизнеса и всичко в личния живот да се подрежда, са 1, 10, 17, 19 и 25 март.

Най-добрият ден през месец март ще е 25-ти. Това е един от най-добрите дни за годината, така че хората от сега могат да си планират най-хубавите и най-важните неща за тази дата.

Негативните дни през третия месец от годината ще са 3, 6 и 30.

Какво точно ви очаква според деня на раждане, кои са най-подходящите дни през февруари за сериозна покупка, разкрасителни процедури, или да посещение при лекар, както и още любопитни предсказания от нумерологична гледна точка, разберете от видеото горе.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти