Съвпад на Венера и Нептун в Риби: Всички ще усетим любовта, но трябва да внимаваме

двойка романтика любов зима
Снимка: iStock

През февруари червените рози и шоколадът бавно, но сигурно си проправя път към екраните и домовете ни, а празникът, който едни обичат, а други се наслаждават да мразят, дебне зад ъгъла. Денят на влюбените попада в сезона на Водолей – знак, управляван от Сатурн, пословичен с необвързаност, сдържаност и граници. И макар тази природа да се разминава с концепцията на празника, за първи път от 2018 насам тазгодишният Свети Валентин ще бъде в съответствие с любов, интимност и обвързване.

Дължим това на Венера - планетата на романтиката, ще пътува през променливия, воден знак на Риби през по-голямата част от този месец (включително 14 февруари), засилвайки желанието на всички за единство, романтика и приятелство. Макар това да потвърждава, че Свети Валентин ще е изпълнен с обожание тази година, най-романтичната дата през февруари всъщност ще се проведе ден по-късно, разказват от Elite Daily.

На 15 февруари Венера образува съвпад с Нептун, планетата на илюзията, мистерията и идеализма, в Риби, подтиквайки всеки знак да прегърне новооткритите възможности в отношенията. Вместо да гледа на нещата през реалистичен обектив, тази конфигурация насърчава всички да мечтаят смело, когато става дума за сърдечни копнежи.

Въпреки че този транзит е чудесен за разпалване на страст и романтика в отношенията, той също може да доведе до измама, объркване и вземане на нелогични решения - така че може да не е времето да поемате рискове, основаващи се на сляпа вяра. Моментът обаче е страхотен за всеки знак да изследва нови хоризонти в любовта. Просто се опитайте да останете поне с единия крак на земята.

Вижте в галерията как ще се отрази на всяка зодия най-романтичният ден през февруари:

Какво ще донесе на зодиите съвпадът на Венера и Нептун в Риби на 15 февруари

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти