Меркурий влиза в Козирог в петък: какви промени настъпват и кои 3 зодии ще са най-засегнати

След като седмицата започна със силно енергийното Пълнолуние в Близнаци, това далеч не значи, че седмицата няма да донесе още вълнуващи и важни астро събития.

Това разказа вчера в предаването „На кафе“ Вихра Петрова в минутите за астрологична прогноза за седмицата.

Утре Луната влиза в най-семейния знак – Рака, затова и идва време да обърнем повече внимание на семейството си.

В петък Меркурий преминава в знака на Козирога и ще остане там до 13-и декември, когато ще стане ретрограден в Стрелец до началото на януари.

Основното, което бележи този период на Меркурий в Козирог, е фактът, че вече наистина е време да се потрудим, за да постигнем дългосрочните си цели. Забравете за отлагането и съмненията и приемете позитивната промяна, на която сте способни от много време.

Добра идея е да се запишете на някакъв курс или обучение, които смятате, че могат да ви помогнат в кариерата. Ако пък отдавна отлагате крачка, която да ви донесе повишение или друго професионално развитие, време е да действате смело.

От друга страна имейте предвид, че Меркурий в Козирог може да ни направи малко по-скептични и чувствителни, затова внимавайте да не станете твърде емоционални и да обидите някого, на когото държите. 

Ето и за кои три зодии периодът ще е прекрасен и благодатен, както и как могат те са е възползват от позитивната енергия на Меркурий в Козирог през идните две седмици >>> разберете в галерията тук

А цялата астрологична прогноза на Вихра за седмицата вижте във видеото горе.

Edna Tik Tok
Снимка: iStock

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти