Кармичната 2024 година: Ето за какво да се подготвим

карма
Снимка: iStock

От древни времена съществуват вярвания, свързани с високосните години, каквато е и 2024 г. Тези периоди се считат за трудни за човечеството, поради високия риск от глобални катаклизми.  

Винаги хората са били подозрителни към високосните години. Смята се, че през този период човек не трябва да се жени, да се развежда, да сменя работата, да споделя плановете си с другите, да става родител, да гадае за бъдещето, дори да бере гъби и да сади цветя. 

карма
Снимка: iStock

През следващата година се очакват събития, които могат да променят хода на историята. Мащабните бедствия и ескалиращи конфликти обещават нестабилност във всички области. 2024 г. обаче е не само високосна, но и кармична година. Какво означава това? Всеки получава това, което заслужава. Дали това е наказание или награда зависи от вашите действия или бездействие.   

Сега хората са на кръстопът, изправени пред големи промени, а всичко старо трябва да бъде унищожено. Остарелите системи и методи, които вече не работят, ще изчезнат в забрава. 

карма
Снимка: iStock

Време на трансформация: Какво трябва да се направи преди 2024 г 

Вашите вярвания, мироглед и всичко, което излъчвате във Вселената, ще се върне като бумеранг. Следователно бъдещето зависи от вас. Какво можете да направите в момента? 

Трябва да си зададете поредица от прости въпроси. Те ще ви помогнат да разберете какво ви очаква през 2024 г. 

  1. Как гледам на света като цяло, какво забелязвам в него?  
  2. Какви мисли изпращам в космоса?  
  3. Към какво най-често се насочва вниманието ми? 

карма
Снимка: iStock

Ако виждате около себе си само негативизъм, значи той идва отвътре. Агресията и несправедливите действия ще доведат до това, че годината на кармата ще се прояви в целия си блясък, привличайки това, в което влагате енергията си.  

Не забравяйте, че годината може да донесе мощни бедствия, които няма да могат да се избегнат. През този важен период си струва да анализирате повече. Помислете. Колко сте доволни от живота си? Какво се случва сега с вашата среда и емоциите ви? Отговорите ще ви покажат в каква посока да поемете и как да се подготвите за бъдещето. 

карма
Снимка: iStock

Ако не сте доволни от нещо, трябва да си направите съответните изводи. Ако продължавате да се страхувате от неизвестното и живеете във въображаема реалност, е препоръчително да излезете от този порочен кръг. 

От сега до края на декември е време да се развиете и да се отдалечите от това, което не ви носи удовлетворение. Днес действията ви са по-важни от всякога, защото от тях зависят събитията през следващите 20 години. 

До края на годината променете живота си на 180 градуса. Намерете нова работа, преместете се, научете нещо ново, отървете се от това, което ви влачи надолу.  

Истината е проста. Важно е в какво вярвате и от какво се ръководите. Отворената душа си и създайте за себе си един по-добър и успешен живот за предстоящата 2024 година. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти