Трите зодии, които са най-добри готвачи

готвене
Снимка: iStock

Готвенето е умение, което всеки може да овладее. Но да знаеш как да готвиш и всъщност да си добър готвач са две напълно различни неща. Тази наклонност може да бъде повлияна от твоята зодия – а както твърди астрологът Тереза ​​Рийд пред Bustle, най-добрите готвачи в зодиака имат две много общи черти.

„Всичко се свежда до любов към храната и обслужването“, казва Рийд. „Зодиите, от които стават най-добрите готвачи, се наслаждават на храната, но също така обичат да обгрижват хората. Нищо не им носи повече радост от това да гледат как тези, които обичат, хапват от тяхното ястие.“

Отивайки още по-далеч, най-добрите готвачи на зодиака са склонни да имат емоционална връзка с храната и хората, които обслужват. С други думи, те не готвят само за да има храна. Зад техните действия стоят чувства и намерения, заради което най-добрите готвачи сред земните и водните знаци откриваме.

Факторите, които се отразяват на това дали някой ще бъде добър готвач или не, са много и различни, но според Рийд три зодии са най-добри, защото обичат както вкусните ястия, така и да се грижат за хората в живота си.

Вижте кои са те в галерията тук:

От тези зодии стават най-добрите готвачи

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти