Кои са най-искрените и автентични зодии

искрени зодии
Снимка: iStock

Астрологията има свойството да поставя под лупа нашите качества, уникален стил и мотиви. Като научите какво символизира всяка планета в рождената ви карта и как космически събития (като ретроградния Меркурий) влияят на вашия зодиакален знак, можете да разберете по-добре себе си и в крайна сметка да изразите себе си по най-истинския и достоверен начин.

В астрологията разположението на домовете разкрива много за искреността на човека и можете да ги изчислите с един от многото онлайн инструменти, стига да са ви известни рожденият ден, мястото и точният час на раждане. Например вашият първи дом, известен още като асцендент, представлява областта на Аз-а и се проявява в начина, по който утвърждаваме себе си.

Ако в този дом е разположен самоуверен знак (огненен знак, например) или знак, който цени автентичността, вероятно хората , които ви познават биха ви описали като искрени.

Не се притеснявайте, ако не знаете точния си час на раждане. Погледът към лунния ви знак - който е възможно да се определи и без време на раждане - също е добър показател, тъй като лунният ви знак представлява вашата емоционална и лична същност. Готови ли сте?

Разгледайте галерията, за да разберете дали сте сред най-искрените и автентични зодии.

Най-искрените представители на зодиака

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти