Кои са зодиите с най-доброто чувство за хумор

забавни зодии
Снимка: iStock

За някои хора „яж, моли се и обичай“, по скоро преминава във фромата на  „яж, смей се и обичай“ и обикновено са зодиите с чувство за хумор. Все пак, кой не обича да се смее от сърце често?

Може би един от най-приятните начини да прекараш времето си, е да си с хората с добро чувство за хумор. А дали смехът е изписан в звездите и можеш ли чрез астрологията да намериш забавна компания?

Е, някои знаци са естествено по-забавни от други, но за да се появи убийствено чувство за хумор, е необходимо нещо повече от това да се родиш на определен ден. Ако искате да навлезете по-дълбоко в астрологията на комедията, обърнете внимание на две ключови планети, докато четете вашата или чужда натална карта. Погледнете за Меркурий - планетата, която управлява думите, идеите и начина, по който се изразяваме. Също така и Юпитер, който управлява веселието, купоните, пътуването и филосоията.

Всеки зодиакален знак има уникално чувство за хумор, и всеки може потенциално да те разсмее. Но за следните знаци хуморът е не само част от тях, а начин на живот.

Най-забавните знаци на зодиака

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти