Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение през октомври

слънчево затъмнение
Снимка: iStock

Как се отнася с вас есенният сезон досега? Ако сте лесно сговорчиви и усещате, че се интересувате повече от намирането на общ език с другите, това най-вероятно се дължи на преминаването на слънцето през Везни.

Тази хармонична, ориентирана към партньорството енергия, ще достигне своя мощен връх по време на предстоящото пръстеновидно слънчево затъмнение. Така че, ако напоследък чувствате, че нещата между вас и друг човек не са наред, очаквайте нещата да възвърнат своя ред, особено ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати от слънчевото затъмнение „Огнен пръстен“.

Какво е пръстеновидно слънчево затъмнение?

Затъмнение се случва, когато Слънцето, Луната и Земята са подравнени, изцяло или частично. По-специално пръстеновидните затъмнения се случват, когато Луната минава над Слънцето, но не покрива цялата повърхност. Това причинява ефекта на „огнен пръстен“, тъй като тя изглежда по-малка от Слънцето.

Кога ще се случи слънчевото затъмнение „Огнен пръстен“ през 2023 г.?

На 14 октомври Слънцето и Луната ще се свържат в управлявания от Венера знак Везни, внасяйки мощни нови начала. Тъй като това е първо затъмнение в този знак за тази година, ще изпитате силно желание да установите по-добре баланс в динамиката на вашите взаимоотношения, особено ако сте кардинален знак (т.е. Овен, Рак, Везни или Козирог). Тъй като това рядко затъмнение, което ще бъде последното по рода си за следващите над 20 години, ще се случи близо до Южния възел, може да откриете, че някои връзки са към своя край.

Тъй като кардиналните знаци ще почувстват най-много ефектите от слънчевото затъмнение „Огнен пръстен“, ето какво може да очаква този квартет:

Тези 4 зодии ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти