Мистичните енергии на ОКТОМВРИ: очакват ни Огнено затъмнение и Кърваво пълнолуние

планети слънце луна затъмнение
Снимка: iStock

Пакост или лакомство! Такова е положението през мистичния октомври, когато празнуваме не само Хелоуин, но и какви ли не други небесни "страхотии", които ни очакват. Планетите ни спретват истинско фрийк шоу през октомври и едно е сигурно - няма да ни е скучно!

Ретроградноте влияние от последните месеци избледняват съвсем, но се задава един друг астрологичен хаос - сезонът на затъмненията! Той носи нови начала и драматични завършеци за всички зодии. Коридорът от затъмнения започва и всички трябва да бъдем подготвени за това, което са ни приготвили.

луна
Снимка: Istock

Месецът започва с чаровната енергия на Везните, защото това все още е техният сезон, но от 23-ти октомври нататък навлизаме в дълбоките води на мрачния и мистериозен Скорпион. Пригответе се да се гмурнете в дълбокото! На 14 октовмри се отваря и порталът на затъмненията със слънчевото затъмнение, наричано още "Огнен пръстен". Две седмици по-късно, на 28 октомври ще ни споходи още едно затъмнение - този път лунно. То ще се случи по време на пълнолуние и се нарича Кърваво. Страшничко, а?

Но не бързайте да наструхвате. Не всичко е толкова зловещо, колкото звучи! Ето какво точно можем да очакваме от октомври и неговите мистични енергии:

Идват Огнено затъмнение и Кърваво пълнолуние: какво да очакваме

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти