Меркурий във Везни заплита съдби: ето какво да очаква всяка зодия

директен Меркурий
Снимка: iStock

От 5-и октомври започва един бърз транзит на Меркурий през въздушния знак на Везните, който носи един красив и по-спокоен период. Съдбите ни ще се заплетат по един много интересен и хармоничен начин. Няма да има проблеми в общуването и взаимоотношенията, а напротив - всичко ще се случва в лекота и съдбата може да ни дари с повече положителни емоции.

Меркурий е планетата на общуването в астрологията и в ефирната, социална и приятна среда на Везни той се чувства великолепно.

До 22 октомври, когато Меркурий навлиза в Скоприон, ще се радваме на лека комуникация и възможност за изясняване на предишни конфликти. Започва едно сравнително безпроблемно време, в което на преден план за връзките - било то романтични, приятелски, с близки, роднини или пък служебни.

Транзитът на Меркурий във Везни е свързан и с желанието за повече справедливост и баланс около нас. Ще бъдем по-склонни да се борим с всичко, което ни се струва несправедливо, дори и да не ни засяга лично. Разбира се, всичко това се ограничава до чисто идеологическо и не толкова практическо ниво.

Ето какво може да очаква всяка една зодия от този интересен транзит:

Меркурий във Везни заплита съдбите на тези зодии

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти