Задава се февруарското Снежно пълнолуние: Какво да очаква всяка зодия?

луна пълнолуние
Снимка: iStock

Пълнолунията са време за освобождаване и отказване от старите неща, които не ни служат. Ако имате излишък в живота си, това е моментът той да отиде на вятъра. Чрез тиха медитация, размишления или духовна практика пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем. Пълнолунието в Дева на 24 февруари, познато още като Снежна луна, е вашата астрологична подкана да си припомните колко много сте пораснали. Вашият хороскоп за този период е елементарна подкана за саморефлексия.

Забавете темпото. Можете да се стремите към съвършенство, ако това ви харесва. Можете да се опитате да изпълните всяко изискване, да зачеркнете всяка точка от графика си. Огъвайте, чупете и изкривявайте себе си, ако вярвате, че това ще ви донесе радост. Насладете се на изрязването на ръбчетата на вашата личност и потискане на многостранното ви Аз, за да подредите образ, който смятате, че ще бъде приет. След като сте готови, можете да натиснете Ctrl, Alt и да изтриете всичко, което ви прави човек. Удобно ли ви е да лъжете себе си? Или ви е страх от истината?

луна пълнолуние зима сняг
Снимка: Istock

На 24 февруари 2024 г., в 14:28 българско време, Луната в Дева ще се противопостави на Слънцето в Риби, образувайки Снежното пълнолуние. Може да искате да прекъснете връзката, но този астрологичен транзит ви призовава да се събудите.

Луната представлява вашите стремежи и мотивация и се противопоставя на планетите Меркурий (комуникацията) и Сатурн (ограничението). Риби е „най-възрастният“ знак на зодиака и представлява съвкупността от мъдростта на предците, която ръководи и влияе върху нашите избори. С пълнолунието, образуващо съвпад с дивата Лилит, вие сте призовани да се борите със забраненото. Животът е колекция от избори. Грешките са неизбежни и няма напредък без жертви. За кого сте готови да се жертвате? Надяваме се да се научите да избирате първо себе си.

Вижте как февруарското пълнолуние в Дева през 2024 ще се отрази на всеки зодиакален знак:

Февруарското Снежно пълнолуние: Какво да очаква всяка зодия?

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти