Нумерологична прогноза за февруари: какво ви очаква според деня на раждане

Ето че безкрайният януари приключи и в първия ден от февруари започваме да си правим планове и поставяме цели. Затова е и време да разберете какво ви очаква през следващите седмици от нумерологична гледна точка.

Месецът е с път на живота 2, разбираме от нумерологичната прогноза в предаването „На кафе“.

Двойката винаги предполага противоречия и спорове. Възможно е да усетите порив да направите крачка извън мястото, на което се намирате. Имайте предвид обаче, че при числото 2 нещата често стават от втория път.

Важно е да отстоявате позициите си, да търсите стабилност и да се адаптирате бързо към промените.

Всичко това важи най-силно за родените на 1, 10, 19 и 28-мо число.

Февруари ще бъде най-успешен и продуктивен за родените на 2, 7, 11, 16, 20, 25 и 29-о число от месеца. Сред тях специално родените на 7, 16 и 25-о число ще се радват на най-добри шансове за финансов успех.

На кафе
Снимка: кадри vbox7

Най-много предизвикателства и трудности може да очаквате, ако датата ви на раждане е 4, 5, 6, 13, 14, 15, 22, 23, 24, или 31-во число. Особено тези от вас, които са родени на 6, 15 или 24-и трябва да имат предвид, че плановете ви могат да се объркат.

Затова по-добре оставете започването на важни дела за по-нататък.

На кафе
Снимка: кадри vbox7

Ако този месец планирате да подписвате важни договори или предприемате сделки, направете го на датите 11.02, 16 или 17.02, 20.02 и 26.02.

16-и февруари се счита за най-добър и успешен ден според нумеролозите.

Тогава можете да планирате смели начинания и да разчитате на късмет. Негативната енергия ще е най-силна на 04.02 и 24.02.

Какво точно ви очаква според деня на раждане, кои са най-подходящите дни през февруари за сериозна покупка, разкрасителни процедури, или да посещение при лекар, както и още любопитни предсказания от нумерологична гледна точка, разберете от видеото горе.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии през февруари според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Хороскопът за ФЕВРУАРИ 2024

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти