Днес е най-опасният ден от март: има цели два съдбовни съвпада и стихиен Меркурий в Риби

планети зодии астрология
Снимка: iStock

Астролозите са единодушни, че 2-ри март е най-опасният ден от месеца. А защо това е така? Защото се струпват няколко астрологични събития, които ще въздействат неблагоприятно на живота ни.

Първото е преходът на Меркурий в знака Риби. Силата на Меркурий в Риби е отслабена, а положителното му влияние върху нас отпада. В резултат на това ще възникнат проблеми от различен характер в областта на финансите и работата. Слабостта на Меркурий ще доведе до бърз спад в интелектуалната продуктивност. Поради това сферата на бизнеса и творчество ще пострадат много. Днес не е и подходящ ден за научаване на нови неща, защото паметта ни ще бъде отслабена.

Второто важно събитие за този ден е съвпадът на Венера и Юпитер . Венера напълно ще ни лиши от енергия и сила, ще ни направи алчни и безразлични. Юпитер, участвайки в съвпада, този път ще направи така, че да загубим връзка с вътрешното ни Аз. Това означава, че нашата интуиция ще бъде силно отслабена.

Третото събитие е съвпадът на Меркурий и СатурнТози дует може да ни тласне към необмислени действия и импулсивност при взимането на решения. Тези две планети, слети в съвпад, могат да направят така, че да започнем да забелязваме само най-лошото в събитията и хората около нас.

Вижте какви са съветите на астролозите за най-опасния ден на март:

Днес е най-опасният ден от март: ето какви са съветите на астролозите

Разберете и какво трябва да очаква всяка зодия от преминаването на Меркурий в Риби:

Меркурий в Риби от 2 март: какво да очаква всяка зодия

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти