Днес е 27-ми лунен ден: един от най-мистичните дни

луна
Снимка: Unsplash

Днешният лунен ден продължава от 03:41 ч. до 04:58 ч. на 2 декември.

Този ден се смята за силно мистичен. Негов символ е Магическият жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Време за подготовка за нов жизнен етап. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание.

Днес се вслушвайте в своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Замислете се за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Подходящо време за благотворителност. Всички останали действия с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Препоръчва се медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Сънищата могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Какво да очаква всяка зодия в любовта през април

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти