Днес е 21-ви лунен ден: бъдете упорити и се пригответе за победа

луна
Снимка: Thinkstock

Днешният 21-ви лунен ден продължава до 22:42 ч.

Това е време за стремителни действия и вдъхновение, може би един от най-творческите дни в лунния месец.

Затова на всички хора, занимаващи се с творчески дейности, се препоръчва да го използват максимално. Това е най-подходящото време за провеждане на концерти, изложби и подобни на тях мероприятия, които по някакъв начин са свързани с изкуство.

Важно е да не изпуснете момента и да го използвате правилно, тоест, да не пропилявате напразно потенциала, а да го насочите в правилната посока, за да трансформирате лунната енергия в творчески процес.

Конят, смятан за един от символите на 21-ви лунен ден, е знак за това, че сега енергията на Луната е толкова мощна, че е в състояние да неколкократно по-бързо да ви помогне да се справите с каквато и да било задача. Символът на 21-ви лунен ден говори също за това, че сега е много благоприятно време за начало на пътуване, пътешествие, командировка, круиз, маратон и т.н.

Мощната енергетика този лунен ден дава голяма сила на клетвите и обещанията, дадени в този лунен период, носят голяма сила, затова не е желателно да се нарушават.

Този ден, както и предходните, е време за колективно общуване. Сега не бива да оставате сами дълго – бъдете близо до хората, прекарайте този ден в компанията на приятели или колеги.

21-ви лунен ден е време за неукротимо движение напред и нагоре, ден за храброст, смелост, доброволна жертва, революционно преподреждане, упоритост в придвижването към целта, способност да се постигне победа. Активен и творчески ден, подходящ за спортни състезания.

Днес може да усетите решимост да промените нещо или кардинално да решите натрупалите се въпроси. Денят е особено благоприятен за промени в работата и брака, както и за пътешествия или общуване със стари приятели, роднини, живеещи далече.

По отношение на тренировките може да увеличите натоварването при тренировките, това носи само полза. Организмът сега не само е способен да издържи голямо натоварване, но и желае да изпита себе си в екстремни условия.

Необходимо е да сте внимателни с храната, препоръчително е да не употребявайте алкохол и да се въздържае от пушене.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти