2024 - година на кармата на Сатурн: Ето от какво да се страхувате

Настоящата високосна година се управлява от числото 8, което в нумерологията се счита за това на планетата Сатурн. В астрологията това небесно тяло се възприема като господарката на кармата. 

Тук ключовото е как човек се чувства спрямо себе си и на какво емоционално ниво се намира. Именно на базата на това вътрешно себеотношение всеки индивид взима едно или друго решение спрямо другите хора. В Таро има карта, наречена Двойка пентакли, която изобразява млад мъж, жонглиращ с две монети. Те са символ на баланса, който се контролира точно от Сатурн. Важно е да запомните, че всяко действие, което предприемете, ще бъде отразено в събитията около вас. 

сатурн
Снимка: iStock

Астрологът и таролог Юлия Лифанова казва следното: ,,През 2024 г. трябва да внимавате да не предадете себе си, защото може силно да съжалявате, ако на някакъв етап се съгласите да пожертвате ценностите си в името на другите или на моментна радост.” 

Сатурн, като управител на 2024 г., отговаря и за съзряването на човека, както и за сериозното му отношение към здравето и начина на живот. Ето защо много уроци ще „долетят” към нас чрез проблеми с тялото и организма, особено през месеците на сериозни квадратури на Сатурн с други планети. 

Освен това през 2024 г. Сатурн ще „свали розовите ви очила“ относно отношенията ви с другите - това се отнася както за брачните връзки, така и за приятелствата. Сатурн приветства брака, но не и любовните триъгълници. Не очаквайте, че жененият човек, с когото имате връзка, ще напусне семейството си. 

сатурн
Снимка: iStock

Често обаче в годините на Сатурн хората решават да се разведат. Бездействието, апатията към съдбата и липсата на дисциплина са всичко, което наистина може да ви доведе до дъното през 2024 г. Работата е там, че Сатурн е този, който изпраща изпитания и проверява доколко човек може да ги издържи. И след такива тестове идват най-големите подаръци, било то силни съюзи, невероятен финансов успех и стабилност. 

Ако бездействате и чакате животът да ви донесе това, което искате, просто защото сте добър човек, можете да чакате още сто години. През 2024 г. вземането на решения е на първо място, а способността за действие ще бъде оценена от Вселената стократно. Такъв е случаят, когато полагайки дори минимални усилия по пътя към трансформацията, ще получите възнаграждения, които надхвърлят вашата инвестиция. 

сатурн
Снимка: iStock

Например, ако решите да спестите пари, за да си купите дом, тогава през 2024 г., като поставите дори малка сума в касичката си, можете внезапно да получите увеличение на заплатата или нов успешен финансов проект. Вселената отразява нашите намерения, така че бъдете смели през настоящата година!  

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти